dissabte, 21 d’abril del 2012

BANZAIIIII!!!!!!!!!!

El lunes seré Citizen K, seré la novia de todos, iré con the flow, me tiraré de cabeza a las fauces del drac y me pincharé con todas las espinas de todas las rosas. Acabo de quedar con Montse Virgili que en cuanto sepa cuál es el libro más vendido de la jornada, lo buscaré, lo compraré, me iré a casa, me lo leeré y al día siguiente, el martes, me plantaré en el Cabaret Elèctric, donde me abrirán el micro para decir: Catalans tots, això és el que heu comprat: explica això, això i això i ho diu així, així i d'aquesta altra manera, decidiu si el voleu llegir o no: vosaltres mateixos.

Rezad por mí y cruzad los dedos porque sea el del abuelo que salta por la ventana y no la biografía de Pedrito. O sí. No sé.

Jo confesso ya me lo leí en su día hasta donde buenamente pude leer antes de que se me cayera de las manos, así que dentro de la tragedia, todo eso que tendría adelantado.

3 comentaris:

  1. Kit Banzai Sant Jordi 2012 (vàlid també per al post de sota):

    http://www.newyorkshitty.com/wp-content/uploads/2012/04/sling.jpg

    Al revers s'aconsella es comprovi el bon funcionament de tots dos estris per garantir-ne un resultat òptim en cas d'haver de fer-ne ús.

    ResponElimina
  2. Has tingut sort, doncs. No caldrà que et compris el de l'avi suec ensucrat i podràs (finalment!) llegir de cap a cap la biografia de Pedro Pedrito Pedro.

    Salut,
    j

    ResponElimina

Come swim w/me