dimarts, 13 de juliol del 2010

(Glups)
First Swimming Lesson, va dir ell.

Estimat amic Artistaquinina,

Em reconec totalment en la cosa d'escriure la frase que no sé d'on ha sortit, en la d'obrir un llibre i estripar el paper escrit fent "no, no, no" amb el cap. En perdre la dignitat, em reconec i em reconeixeré mil vegades més. Sobretot em reconec en el paper d'escudera d'uns pocs bons escriptors. I en el fet de guixar quartilles, no és que m'hi reconegui sinó que hi ha temporades que no en sé fer d'altra cosa.
I diu que, a tot això, ell li'n diu escriure?

Ara estic terroritzada.

(i el dret a no escriure? Ai, no m'ho diguis: una altra excusa).

8 comentaris:

  1. I si el tema és que hi ha qui prefereix bussejar abans que (aprendre a) nedar?

    ResponElimina
  2. La cosa és que un mai no pot donar per finalitzada la fase d'aprenentatge del busseig i tard o d'hora ha de perdre la por i saltar, tot i que només aconsegueixi enfonsar-se.

    Sóc massa poruca. Ja ho deia: No tinc ous (encara).

    ResponElimina
  3. Tranquil.la. N'hi ha qui sí que en té però no els fa servir pel que caldria.

    ResponElimina
  4. Quina gràcia. La verificació de paraula que m'ha exigit el blog per poder publicar l'anterior comentari ha estat "OUS BIER". Tindrà algun significat ocult?

    ResponElimina
  5. Ocult???? Jo ho veig clarííííííssim!!

    ResponElimina
  6. no sé si sabeu que la digitalització dels diaris es fa a través d´aquestes verificacions. Google va comprar els drets d´aquest servei. Se suposa que si tu poses la primera paraula correctament, entenen que la segona també. Aquesta segona paraula prové d´algun diari que s´está digitalitzant(si no recordo malament un d´ells és el New York Times)i així poden digitalitzar-los sense haver de pagar ni a uns tristos becaris. Desde llavors jo sempre poso la 1ª paraula malament, que paguin . (Aquesta informació va sortir publicada a La Vanguardia, però no recordo l´articulista ni el dia...així que penseu el que vulgueu!)

    ResponElimina
  7. tornant al tema.
    De què parleu? De l'excés d'escriptors mediocres? Si com diu Bolaño, tenen la seva funció en la literatura, què en voleu fer, d'ells/es? Una pira funerària? No sobren pas pobrets, segons aquesta teoria , els bons escriptors necessiten els dolents!

    Jo, que estimo Bolaño profundament, no puc suportar la mania que té de fer rànkings de "escritores buenos/escritores malos".Fins i tot ell, que es un gran entre grans té escrits prescindibles. Em costen les categories que tendeixen als absoluts. Serà que yo nací en el Mediterraneo.

    ResponElimina
  8. Panti: parlem de mi, que nací en el Atlántico. Jajaja!

    ResponElimina

Come swim w/me